Ghidul Serviciilor
Bologna Service - Inchiriere, Vanzare Si Service Platforme Mobile Si Semimobile, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 1546 vizite
Poza Bologna Service - detalii firma
Foto

Din anul 2002 pe piata din Romania, Bologna Service reprezinta un ajutor sigur si eficient in domeniul constructiilor. Este membra a grupului Oil&Steel, cel mai mare grup la nivelul Europei. Gama variata de platforme mobile si semimobile simplifica lucrul la inaltime ce va fi lipsit de riscul accidentarii operatorilor, mult mai rapid, cu costuri reduse si eficient.Domenii de activitate

Misiunea noastra este satisfacerea integrala a cerintelor clientilor, prin furnizarea prompta de utilaje si servicii de o calitate excelenta, la preturi competitive, prin servicii anterioare si posterioare vânzarii (consultanta, instalare, service, mentenanta, asistenta tehnica, instruire), prestate cu maximum de profesionalism.

Iluminat stradal (public sau privat)Echipamentele noastre sunt excelente pentru situatiile in care se necesita diverse reparatii sau activitati de mentenanta ale stalpilor sau aparuturilor de iluminat aflate la inaltime.Productii publicitare, filme si evenimenteColaboram cu diverse companii din domeniul productiei de publicitate, filme, evenimente in vederea solutionarii problemelor de amplasare la inaltime a materialelor publicitare.Santiere de constructii civile si industrialeOferim solutii de exceptie pentru amenajarea spatiilor sau obiectelor aflate la inaltime atat pe santiere de constructii civile cat si industriale.

Gama de produse oferite de Bologna Service

OCTOPUS

Linia Octopus este caracterizata de o densitate complexa, ce permite tuturor modelelor din aceasta gama sa patrunda in spatii extrem de stramte si inguste. Toate modelele sunt echipate cu balama dubla tip pantograf, ce permite performante si miscari inimaginabile pentru platforme si aceasta categorie si, mai presus de toate, ascendenta/descendenta perfect verticala.

Multumita noilor sisteme de control de la distanta prin unde radio, operatorul poate manevra platforma fara a sta in raza sa de actiune; acest lucru confera o siguranta crescuta de operare pentru operator in timpul utilizarii Octopus.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.