SAMBATA 220 LEI
DUMINICA 200 LEI
all inclusive
Selectie de antreuri reci
Duet de mozzarella si rosii cherry 2 bucati
Rulouri de sunca cu salata de cruditati 2 bucati
Mousse din ficatei de pui cu dulceata de ceapa piscata in cosulet de foietaj 50 g
Rulada de cascaval cu gorgonzola, nuca si rozmarin 50 gPasta de branzeturi fine pe ardei gras 70 g
Galantina de curcan cu fructe exotice 50 g
Icre de crap pe rondea de lamaie 50 g
Tapas cu piure de mazare si cozi de creveti 50 g
Cruditati, masline 50 g
Specialitatea Bucatarului Sef
File de salau cu sos de capere si lamaieservit cu buchetiera de legume in aburi 200/250 g
Grill
File din muschi de porc
Piept de pui la gratar si carnaciori speciali
Garnitura de cartofi condimentati la cuptor 250 g
Salata de varza alba proaspata
Chifle proaspete
Aranjamente de fructe pe mese
Banane, portocale, mere
Alune, covrigei sarati
Tortul bebelusului 100 g/
Pachet de bauturi open bar
Whiskey J&BMartini alb
Gin Beefeater, Campari
Campari Orange, Gin Tonic
Vin alb - Sauvignon blanc - demisec Crama Ceptura ( sticla )
Vin rosu - Feteasca neagra - demisec
Crama Ceptura ( sticla )Bere CalsbergCoca Cola, FantaKinley, Orange Juice
Apa minerala si apa plata Izvorul Borsec
Cafea expresso
Preturile contin TVA
Important: Nu se accepta formatii manelisti/manele.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 10% peste valoarea totala a meniului ales de beneficiar.Meniurile prezentate sunt orientative. Pentru mai multe detalii sau meniu personalizat completati formularul online aici sau sunati la 0722 527 077