Ghidul Serviciilor
Bonduelle
inapoi la firma 1699 vizite
Poza Bonduelleîn România
Foto

Bonduelle este perceput de către consumatori ca fiind un brand rafinat cu produse de înaltă calitate atât în categoria legumelor conservate cât și a celor congelate, aduse pe piața din România la sfârșitul anilor `90.

 

Începând cu 2002, când biroul de reprezentanță in România a fost înființat, echipa noastră s-a mărit treptat, o dată cu expansiunea gamei de produse în conserve și congelate.

Suntem în prezent o mână de oameni, 11 la număr, entuziasmați și dornici de reușită, lucrând împreună cu mult drag la toate proiectele. Suntem pasionați de legume, și vrem ca toți să ne bucurăm zi de zi de savoarea și calitățile acestora.

Astfel, am reușit împreună să creștem o marcă care în prezent este cea mai recunoscută din categoria legumelor în conservă și a celor congelate. Este o marcă apreciată de voi toți ca fiind de încredere, cu produse de calitate, rafinată, dinamică, o marcă lider.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.