Ghidul Serviciilor
Boo Party, Iasi - Petreceri Pentru Copii
inapoi la firma 2557 vizite
Poza Petreceri pentru copii
Foto

Oricare dintre cele 3 pachete de petreceri vei alege, BOO! Party iti ofera 5 motive ca ziua copilului tau sa devina un eveniment de neuitat.

1. La BOO!Party, orice aniversare este asa cum iti doresti!

BOO!Party este spatiul copilariei, cu jocuri si jucarii, cu muzica si dans si multa-multa voie buna. Pentru petrecerea copilului tau, ornarea salii este GRATUITA!

2. Tu te relaxezi la un ceai sau o cafea revigoranta, noi animam petrecerea!

In cele 2 ore in care spatiul de joaca este rezervat in exclusivitate pentru copilul tau si invitatii lui, animatoare costumate (printese, pirati, clovni, super eroi si alte personaje traznite) vor face petrecerea un succes garantat.

Ne vom juca, vom glumi, vom canta, vom dansa, ne vom costuma si vom defila, vom fi mici vedete!

3. Aducem zambete pe chipul invitatilor nostri!

Invitatii personalizate, jocuri trasnite si costume caraghioase vor face deliciul celor mici si celor mari.

4. Copilul tau este unic; la fel este si aniversarea lui! Decor personalizat, jocuri, melodii si coregrafii adaptate varstei si stilului fiecaruia, piniata si alte surprize vor da o nota speciala petrecerii.5. Pretul corect pentru bugetul evenimetului, bucurie nepretuita pentru copilul tau!

Ai posibilitatea de a alege unul dintre cele 3 pachete de petreceri gandite in functie de bugetul tau si/sau de dorintele copiilor.

Va asteptam cu drag!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.