Crema de caise.
Cu continut ridicat de fructe pentru umplutura sau decor In produsele noastre de patisserie cremele pentru umpluturi au un rol important in definirea gustului dorit.Caisele sunt unele dintre cele mai intrebuintate fructe pentru umpluturi cat si pentru ornarea produselor. Exista posibilitatea de a alege intre crema de caise unde bucatile de fructe sunt mici si o varianta pentru ornare unde caisele sunt taiate in jumatati.
Crema de coacaze
Crema cu continut ridicat de fructe pentru umplutura sau decor Datorita varietatii mari de produse de cofetarie si patiserie venim in intampinarea Crema de mere.
Cu continut ridicat de fructe pentru umplutura sau decor Datorita varietatii mari de produse de cofetarie si patiserie si a cerintelor consumatorilor una din cele mai utilizate crème este cea de mere.
Crema de zmeura
Cu continut ridicat de fructe pentru umplutura sau decor Datorita varietatii mari de produse de cofetarie si patiserie venim in intampinarea cerintelor consumatorilor cu noi produse cum este crema de zmeura. Atent selectionata si conservata natural zmeura confera un gust si o savoare unica produselor.
Strudela
Cu continut ridicat de fructe pentru umplutura sau decor Umplutura de visine (visine intregi) pentru comercializare si folosire industriala.