Ghidul Serviciilor
Boom
inapoi la firma 228 vizite
Poza Premixuri panificatie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

ZRNOPAN S

Premix pentru paine alba cu cinci tipuri de seminte ZRNOPAN S este un premix din ingrediente naturale cu o ridicata valoare nutritiva, bogat in vitamine, acizi grasi nesaturati, minerale si fibre ce dau painii sau produselor de patisserie un gust si o aroma unica.

Zrnopan T

Premix pentru paine neagra cu cinci tipuri de seminte ZRNOPAN T este un premix din ingrediente naturale cu o ridicata valoare nutritiva, bogat in vitamine, acizi grasi nesaturati, minerale si fibre ce dau painii sau produselor de patiserie un gust si o aroma unica.

Negropan

Premix paine cu extract de malt Negropan este un ameliorator de panifivatie folosit la fabricarea painii sarate si a unor produse de patiserie cu miezul negru. Gustul usor sarat al painii este obtinut prin folosirea amestecului de faina de grau , secara si malt.

Posipan

Seminte pentru decor si umplutura Posipan este un amestec de seminte pentru decorarea produselor de brutarie.

Etno - Ciabatta

Mix pentru paine italieneasca traditionala Etno Ciabatta este special produs pentru prepararea specialitatii italienesti – Ciabatta. Este un amestec de drojdie naturala de grau, sare si alte ingrediente pentru prepararea usoara a unei ciabatta aromata.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.