Ghidul Serviciilor
Boreal Grup - Productie Si Comercializare Mobilier, Suceava
inapoi la firma 309 vizite
Poza Despre Boreal Grup,Suceava
Foto

Boreal GRUP vine în sprijinul celor care îsi doresc un mobilier care sa-i reprezinte. De aceea, producem mobilier personalizat (unicat) pentru casa, sedii de firma, scoli, institutii, hoteluri etc.

Clientii nostri sunt întotdeauna multumiti pentru ca:

Boreal GRUP asigura garantia mobilierului realizat.Succesul relatiei client-firma este rezultatul unei combinatii dintre un mobilier de calitate superioara oferit, cunostinte tehnice de specialitate si un mod flexibil de imbinare a dorintelor clientului cu arhitectura si dinamica spatiului existent.

Suntem constienti si de faptul ca pentru a avea un client pe deplin multumit trebuie sa fim exigenti cu toate detaliile. De aceea nu uitam de serviciile de ambalare, transport, montaj si curatenie dupa montaj, pe care le oferim gratuit fiecaruia.

Deoarece suntem convinsi ca mobilierul este un lucru pe care nu il schimbam zilnic, acordam o mare importanta modului in care acesta se comporta in timp si folosim materiale si accesorii de cea mai buna calitate imbinate cu o manopera de exceptie. Materialele folosite sunt din import furnizate de cei mai cunoscuti producatori si corespund atat normelor de protectie a mediului cat si a exigentelor noastre de calitate.

Mobilier marca BOREAL GRUP, un mod placut de a vorbi despre mobilier!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.