Ghidul Serviciilor
Borg Serv
inapoi la firma 3131 vizite
Poza Noutati
Foto

Suntem bucurosi sa va informam asupra deciziei de extindere a serviciilor noastre, prin implementarea sistemului de abonamente pentru tractari auto si asitenta rutiera.

Prin aplicarea acestui sistem de abonamente, pe de o parte dorim sa simplificam problemele aparute in urma defectari sau avarieri autoturismului dumneavoastra, pe de alta parte sa motivam colaborarea cu Dumneavoastra prin introducerea acestor noi elemente,care speram sa fie bine venite: flyer imagine abonament.

Aparut in baza solicitarilor si opiniilor primite din partea Dumneavoastra, acest program de abonamente, atrage prin elementele pe care le cuprinde, costuri cu pana la 60% mai ieftine pentru aceasta gama de servicii.

Speram sa realizam parteneriate durabile cu Dumneavostra si totodata sa eliminam neplacerile atrase de momentele in care autoturismul dvs. se afla imobilizat.

In cazul eventualelor nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numerele deja cunoscute.

Va multumim!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.