Ghidul Serviciilor
Borzont - Construire Case De Lemn, Gheorgheni / Harghita
inapoi la firma 7841 vizite
Poza Oferta de pret
Foto

Pentru preturi personalizate contacta-ti:

Tel 0744 160 977

 E-mail : office@borzont.ro

 

1. Case din lemn tip sandwich:Casele cu structurã de schelet sunt acoperite cu lambriu pe ambele pãrti. Peretiile interioare sunt acoperite cu lambriu sau rigips.

 

2. Case din lemn tip "Foszni":Grinzii au grosimea de 40 mm si sunt îmbinate în lamba si uluc dublu (case de gradinã, garajuri, depozite de unelte). Case cu grinzi cu pereti de 40 mm, construite cu izoltie pentru iarnã, cu structurã de schelet cu grosimea de 50 sau 90 mm, acoperit în interior cu lambriu sau rigips.

 

3. Case din lemn cu grinzi masive:Case din grinzi cu grosimea de 65 mm, cu imbinare în lambã si uluc dublu, cu structurã de schelet de 90 mm acoperit în interior cu lambriu sau rigips.Case din grinzi cu grosimea de 90 mm cu imbinare în lambã si uluc dublu, cu structurã de schelet de 90-120 mm, acoperit în interior cu lambriu sau rigips.

 

Preturile contin: Toate elementele din lemn, pardoseli, structuri din lemn, lambriu, sistemul de acoperis cu sau fãrã mansardã, usi-ferestre termopan, materii prime si materiale anexe ca izolatiile, foliile, cuie, suruburi pentru lemn, dibluri, pinteni, plãci OSB si plãci rigips.

Finisajul caselor se face din caz la caz în functie de întelegerea cu stimatul client.

 

Precizãri:Preturile sunt informative, în caz de comandã fermã executãm antecalculatie de pret.Firma noastrã îsi rezervã dreptul de a modifica preturile informative care apar in oferta noastrã de pret în functie de evolutia pietii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.