Ghidul Serviciilor
Bote San Clinique-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 833 vizite
Poza Protetica Dentara La Microscop
Foto

Protetica dentara la microscop in Cluj Napoca Protetica dentara se refera la restaurare dentara care cuprinde: punti dentare, proteze, coroane dentare, fatete.

Toate acestea solutii inlocuiesc lipsa unor dinti, refac estetica dentara sau asigura restaurarea functionala a unor dinti.

In cadrul Clincii Bote-San, prin serviciul de protetica dentara ne asiguram ca pacientii sa obtina o dantura echilibrata si punct de vedere estetic si din punct de vedere functional.

Medicul stomatolog este singurul care este in masura sa decida care este cea mai buna alegere pentru un dinte lipsa.

Beneficiile Micoscopului in Protetica dentara:

Veti avea un Diagnostic sigur Slefuirea exacta a dintelui Se poate vedea amplificat de pana la 25 de ori Rezultat sigur pe termen lung Creste calitatea lucrarii Creste estetica lucrarii Tratamentele protetice sunt interventiile realizate de catre medicul dentist, pentru rezolvarea unei probleme mai avansata a unui dinte la nivel morfo-functional. De aceea, este important ca pacientul sa aleaga corect medicul dentist de la inceput, pentru a evita refacerea unui tratament, ce pot evolua in probleme grave la nivelul dintelui afectat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.