Ghidul Serviciilor
Boutique Flowers
inapoi la firma 205 vizite
Poza Plante
Pret: 60 RON
Foto
Foto

PAHALAENOPSIS

 

Provenienta: Filipine, Indonezia, India, AustraliaInaltime: 20 – 50 cm, insa exista si hibriziFloarea: 2 – 12 cm, culori: alb, roz, galben, rosu, movInfloresc pe tot parcursul anuluiMireasma: depinde de sortimentLocul ideal: luminos si calduros, soarele puternic trebuie evitatIngrijire: temperatura de aprox. 18 – 20 grade, se uda saptamanal si nu se lasa sa fie uscata tavita sa pamantulOrhideea phalaenopsis prefera lumina buna dar nu soarele direct deoarece se vor arde. De asemenea, vor tolera umbra in timpul sezonului de crestere. Pastrati-le intr-o pozitie bine incalzita pe timpul lunilor de iarna dar din nou, nu in plin soare. Phalaenopsis prefera apa din plin dar nu le place sa stea in umezeala. Udati aceste plante o data la 10 - 14 zile in timpul lunilor de iarna. Hraniti planta in timpul verii o data la doua saptamani cu un fertilizant special. In timpul iernii fertilizati o data pe luna.

Pretul acestei plante nu include alte accesorii precum extraoptiunile prezentate pe site. Costurile de transport nu sunt incluse in pret. Puteti cumpara aceasta planta prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.