Ghidul Serviciilor
Brantner - Veres
inapoi la firma 3300 vizite
Poza Servicii pentru consumatorii
Foto

Servicii pentru consumatorii privaţi

Pentru o salubrizarea adecvată şi ecologică, firma de salubrizare Brantner este partenerul dvs.

Indiferent de ce fel de deşeuri doriţi să vă debarasaţi – atât experţii cât şi posibilităţile tehnologice ale firmei vă garantează că procesele de colectare, sortare, valorificare, reciclare şi salubrizare a deşeurilor dvs. vor decurge într-un mod flexibil, eficient şi ecologic.

  Consultanţă şi recomandări

Specialiştii noştri vă oferă consultanţă individualizată.

Fiind una dintre cele mai mari firme de salubrizare din Austria, firma Brantner dispune de o echipă de angajaţi calificaţi. Aceştia sunt specializaţi în elaborarea de sisteme complexe de logistică şi salubrizare.

De la planificare până la realizare, echipa de consultanţi ai firmei Brantner, împreună cu directorul de marketing, contribuie la proiectele clientului. Problematica specifică legată de deşeuri cu care se confruntă firmele mici şi mijlocii, precum şi concernele mari sau municipiile, este analizată cu precizie, se identifică potenţialele de economisire şi posibilităţile de optimizare, se prezintă modalităţi adecvate de salubrizare. Apoi, împreună cu clientul, consultanţii firmei Brantner elaborează concepte practice şi individualizate. Pentru întrebări referitoare la tema salubrizare, puteţi contacta oricând serviciul nostru intern de vânzări.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.