Ghidul Serviciilor
Crowne Plaza, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 3064 vizite
Poza Sala Magnolia - Nunti
Foto
Foto

Sala Magnolia este alegerea perfecta pentru un eveniment intim si cochet. Cu terasa proprie deschisa spre gradina, invitatii vostri se pot bucura de aerul proaspat al ierbii si de jocul veveritelor, martori ocazionali ai petrecerilor vesele. Foyerul salii Magnolia este locul perfect pentru cocktailul de primire a invitatilor sau chiar pentru amenajarea unui spatiu destinat copiilor. Sala Magnolia poate fi rezervata pentru un minim de 50 de persoane si poate gazdui pâna la 80 de persoane

Îsi ia numele de la culorile pastelate ale salii si de la verdele peren al brazilor din gradina proprie. Terasa salii este perfecta pentru întâmpinarea invitatilor cu o cupa de sampanie. Lasa-te purtat pe acorduri de natura catre o petrecere de neuitat! Sala Primavera poate fi rezervata pentru un minim de 60 de persoane si poate gazdui pâna la 110 persoane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.