Ghidul Serviciilor
Bravo Group, Bucuresti - Produse Destinate Amenajarii Baii
inapoi la firma 2508 vizite
Poza Profile pentru placari
Foto

Folotec Italia este o companie producatoare de profile pentru diferite tipuri de placari, facandu-si aparitia in acest segment de productie in anul 1966.

Treptat Folotec a extins gama de modele de profile, astfel incat sa ofere solutii atat pentru placari in interioare, cat si la exterior, pentru faianta, gresie si nu numai.

Porfilele Folotec sunt disponibile nu numai in modele variate, dar si in culori si finisaje diferite, cu scopul de a se adapta usor in functie de genul materialului placat. Pentru faianta exista profilele din PVC si inox , in mai multe culori, finisaje si forme, pentru intercalat intre placile de faianta sau la marginile exterioare si interioare ale peretilor placati. Pentru pardoseli placate fie cu gresie, parchet sau alt tip de material exista profile din inox , de asemenea in mai multe culori, finisaje si forme, astfel incat sa se integreze corespunzator cu pardoseala respectiva si sa ofere un aspect discret si elegant amenajarii.

De asemenea, Folotec ofera modele de profile si pentru placarile care includ zone cu trepte , oferind variante de profile cu multiple calitati (rezistenta la trafic intens, la umezeala, cu efect antiderapant, aspect estetic usor adaptabil).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.