Ghidul Serviciilor
Bredent Medical Romania Implanturi Dentare, Tehnica Dentara Bucuresti
inapoi la firma 615 vizite
Poza Sistemul de implant din titan SKY
Foto

bredent-medical extinde gama sa de implanturi dentare de succes SKY adăugând implantul de titan structurat în zona coronară şi suprafaţă Osseo Connect (ocs).

Suprafaţa obţinută prin sablare şi tratament acid la temperatură înaltă arată gradul ridicat al tehnologiei de ultimă oră în domeniu al noului sistem de implant dentar, asigurând pe termen lung succesul integrării în osul nativ sau artificial. Datorită acestui design modern blueSKY este ideal pentru plasarea implantului la nivelul osului, dar şi pe creste augmentate, totodată oferă şi precondiţia unei aderări osoase ridicate după implantare. Mulţumită metodei inovative de tratament a suprafeței implantului dentar, dar şi a structurii speciale a filetului, stabilitatea primară a acestuia creşte considerabil.

Conexiunea tub-în-tub, cu Torx®, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul și evită deșurubarea sau ruperea șuruburilor, deoarece asigură o distribuție perfectă și uniformă a forțelor masticatorii între șurub și abutment. O conexiune durabilă este garantată prin rotația reziduală scăzută datorată îmbunătățirii preciziei realizării și a toleranței identice în comparație cu conexiunea hexagonală internă, și datorită contactului în suprafață dintre bont și implant.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.