Ghidul Serviciilor
Bredent Medical Romania Implanturi Dentare, Tehnica Dentara Bucuresti
inapoi la firma 615 vizite
Poza Sistemul de implant din titan SKY
Foto

Noul implant dentar narrowSKY - Rezolvarea estetică a edentațiilor înguste Viziunea bredent-medical ferm focusată pe utilizatori

Sistemul de implanturi dentare SKY s-a remarcat pe piața de implanturi încă din anul 2002 ca un sistem simplu, estetic, cu multe posibilități chiar dacă folosea un număr redus de componente protetice.

Inițial, o caracteristică a simplității sistemului, a fost mono platforma care pe de o parte a permis reducerea drastică a numărului de componente protetice dar care pe de altă parte a adus dificultăți în protezarea spațiilor edentate înguste. Noul implant dentar de la bredent, narrowSKY, oferă soluția în astfel de situații.

narrowSKY este un implant dentar de 3.5 mm care beneficiază de noua platformă de 3,5 mm care este deja cunoscută de la SKY aesthetic line. Lungimile de 10, 12, 14 și 16 mm sunt disponibile pentru narrowKY pentru care pot fi abordate următoarele soluții protetice:

Odată cu introducerea narrowSKY, bredent medical oferă soluții atât pentru spațiile înguste dar și pentru arcade atrofiate fără a abandona conceptul simplității cu un număr redus de componente, afirmație întărită de faptul că toate părțile protetice ale sistemului pot fi încadrate pe o pagină dublă A4. Beneficiind de conceptul "platform switch", toate componentele care au fost dezvoltate pentru narrowSKY pot fi folosite și pe implanturile consacrate blueSKY si SKY classic

Bineînțeles atât formatoarele gingivale cât și bonturile castabile sunt de asemenea disponibile. În cursul anului 2013 programul va fi îmbunătățit prin includerea unui bont S pentru lucrări provizorii precum și bonturi estetice SKY elegance S, din BioHPP.

Reacția inițială a utilizatorilor la aceste adăugiri și extensii ale portofoliului nostru de produse aduce confirmarea că dezvoltarea prudentă a sistemului de implanturi dentare SKYeste pe calea cea bună în concordanță cu cerințele lor dar fără să abandoneze conceptul inițial și deschide noi posibilități pentru continuarea în viitor a succesului sistemului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.