Ghidul Serviciilor
Bredent Medical Romania Implanturi Dentare, Tehnica Dentara Bucuresti
inapoi la firma 615 vizite
Poza Soluţii de protezare pe implant SKY
Foto

Extracţie, inserare implant dentar, protezare imediată cu punte fixă într-o zi

Numeroşi pacienţi care sunt aproape de a ajunge edentaţi total sau chiar sunt în această situaţie îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de augmentare care presupun un timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare.

Avantajul major al folosiri sistemului SKY fast & fixed de la bredent-medical este că aveţi acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record.

Procedurile de: extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă - în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului şi a costurilor elimină riscul, atât pentru medic cât şi pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situaţiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute într-o "ecuaţie magică". Cu atât mai mult, restaurarea temporară permite negocierea între pacient şi medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câştigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrări permanente de calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.