Ghidul Serviciilor
Bredent Medical Romania Implanturi Dentare, Tehnica Dentara Bucuresti
inapoi la firma 615 vizite
Poza Soluţii de protezare pe implant SKY
Foto

Multe studii ştiinţifice relevă faptul că seniorii au probleme în ceea ce priveşte adaptarea protezelor dentare. În 70% din cazuri, ele sunt adaptate slab sau chiar deloc.

Principalul motiv este pierderea de volum osos, care, chiar şi cu proteze foarte bine căptuşite duce la probleme de adaptare după câteva luni, adică pacienţii au dificultăţi atunci când mănâncă sau vorbesc. Deşi se vor întoarce de câteva ori pentru recăptuşire, problemele încep din nou după o perioadă scurtă, aşa că în final aceştia vor renunţa să revină la medic, şi până la urmă la calitatea de pacienți ai cabinetului stomatologic. Mai mult, protezele neadaptate sunt principala cauză pentru resorbţia severă a crestelor edentate.

Atâta timp cât există disponibil suficient os, aceşti pacienţi pot fi ajutaţi rapid şi uşor prin fixarea protezei de suportul realizat cu implanturi dentare SKY cu SKY Locator®.

Datorită înălţimii reduse şi diferitelor inserţii de retenţie, cu SKY Locator® poate fi adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient, astfel încât proteza nu numai că este fixată cu siguranţă de suport dar poate fi scoasă şi repusă cu mare uşurinţă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.