Ghidul Serviciilor
Bredent Medical Romania Implanturi Dentare, Tehnica Dentara Bucuresti
inapoi la firma 615 vizite
Poza Soluţii de protezare pe implant SKY
Foto

Fără tensiuni, eficient, estetic

Tot mai mulţi pacienţi doresc să primească restaurări fixe. Frecvent, aceşti pacienţi nu sunt în măsură să asigure o îngrijire adecvată unor astfel de punţi şi prin urmare, au nevoie de restaurări parţial detaşabile.

SKY UVE oferă posibilitatea de a fabrica restaurări parţial detaşabile, fără stres mecanic, utilizând un sistem modular care permite economisirea de timp considerabil în procesul fabricării în laborator folosind reţinerea cu şurub lateral.

Cimentarea scheletului în situ, intraoral, reprezintă garanţia că lucrările de restaurare se potrivesc pasiv şi durabil chiar şi pentru restaurări de mare anvergură.

Un alt avantaj este acela al unui preţ ce poate ţine seama de posibilităţile financiare ale pacientului atunci când se selectează materialul pentru scheletul metalic, deoarece toate materialele - inclusiv zirconiul, titanul, aurul şi alte metale preţioase pot fi folosite.

Estetica perfectă poate fi obţinută în combinaţie cu faţetele prefabricate visio.lign indiferent de materialul din care este realizat scheletul

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.