Ghidul Serviciilor
Brinel Cluj-Napoca - Solutii Software, Hardware Si De Comunicatii
inapoi la firma 1393 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Marcel Borodi, CEO & Founder BRINEL

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, în Cluj-Napoca, devenind unul unul din principalii integratori romani de sisteme informatice. Solutiile software, hardware si de comunicatii precum si pachetele de servicii oferite asigura un portofoliu complet pus la dispozitia beneficiarilor nostri. Competentele si experientele echipei sunt in continua crestere, acoperind nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

 

Proiectare

identificam, adaptam si interconectam mai multe produse hardware, software si retele de comunicatii care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

 

Executie

proiectam, executam si punem in functiune sisteme integrate: solutii hardware complexe, software comercial, comunicatii unificate si aplica?ii personalizate.

 

Certificari

project manageri certificati in trei sisteme de management de proiect si cu experienta in implementarea proiectelor complexe.

 

Support

sistem integrat de helpdesk 24/7/365 cu punct unic de contact pentru toate componentele sistemului informatic integrat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.