Ghidul Serviciilor
Brisk Gardening - Amenajari Si Intretineri Spatii Verzi Bucuresti
inapoi la firma 5022 vizite
Poza Produse
Foto
Foto
Foto

Muscate drepte, muscate curgatoare, petunii, surfinii, scaevola, bidens, bacopa, verbena, plectranthus, sint doar citeva dintre florile de primavara cu care incintam balcoanele si terasele clientilor nostri an de an.

Din aceasta multitudine de specii de flori si culori, va puteti selecta preferatele, dar veti fi si indrumati de personalul nostru pentru a alege speciile care se preteaza cel mai bine pe terasa sau balconul dvs, astfel incit sa va bucurati de jardinierele cu flori cit mai mult timp.

La cerere, va putem instala si un sistem de irigatie complet automat pe terasa sau balcon, pentru ca plantele sau florile alese sa nu sufere deloc in zilele cele mai toride, avind asigurate o irigare optima (de ex., muscatele se iriga la radacina prin picurare de 4 ori pe zi in perioadele caniculare)

Clientilor nostri fideli, le oferim serviciul de stocare a jardinierelor goale peste iarna, astfel incit in primavara sa fie primii care beneficiaza de flori in jardinierele proprii, facind totodata o economie de bani si spatiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.