Ghidul Serviciilor
Britanica Learning Centre - Cursuri Limbi Straine Bucuresti
inapoi la firma 356 vizite
Poza Cursuri online
Foto

Engleza/Germana pentru business – locul de munca
Pregatire pentru certificari Cambridge KET, PET, FCE, CAE
Pregatire pentru certificare IELTS – engleza academica
Cursuri traditionale, Online si E-learning prin platforma ARDOR
Cursuri – detalii si durata
Certificari Cambridge – corespondenta cu Niveluri CEFR (A1, A2, B1, B2, C1). Detalii
 
Cursuri pentru adulti – clase virtuale si platforme de E-learning

In zilele noastre, cand tehnologia a avansat ajungand la un stadiu la care nimeni nu visa in urma cu 20 de ani, procesul de invatamant si modul lui de desfasurare s-au schimbat si au evoluat concomitent cu aceasta.

Varsta sau distanta dintre cei dornici sa invete nu mai reprezinta un impediment, iar orele se desfasoara cu usurinta in mediul online.

Doua modele de învatare asistate de tehnologia digitala s-au impus în acest moment – platformele de E-learning si Clasele Virtuale. Diferenta principala consta in gradul de interactivitate intre student si profesor:

Platforma E-learning –  un loc unde studentul gaseste materiale de studiu, exercitii etc., îsi testeaza cunostintele prin quiz-uri si primeste in anumite momente îndrumari din partea unui profesor. Programul de invatare este flexibil, studentul poate accesa materialele sau sustine testele in orice moment al zilei doreste. E-learning este optiunea de studiu potrivita persoanelor care pot sustine pe termen lung motivatia necesara pentru achizitia de  noi cunostinte.
Britanica va ofera platforma de E-learning Ardor – Oxford

Clasele Virtuale – ofera interactiune în timp real între student si profesor – similar unei clase fata-in-fata obisnuita. Profesorul faciliteaza invatarea, ofera explicatii, intervine prompt pentru corectarea unor probleme de intelegere si ajuta la mentinerea motivatiei necesare pentru ca participantul la curs sa isi atinga obiectivele intr-un mod eficient si placut.

Britanica detine sali de curs dotate cu echipament high-tech, adaptat videoconferintelor, pentru o experienta cat mai buna in invatarea prin intermediul  claselor virtuale. Folosim in acest moment platforma Zoom insa, pentru clientii corporate, putem utiliza si alte platforme, la cerere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.