Ghidul Serviciilor
Btk Expert Construct - Constructii Case Bucuresti
inapoi la firma 70 vizite
Poza Despre noi
Foto

Va punem la dispozitie o echipa cu experienta in acest domeniu cu multe proiecte mari finalizate cu success. Personalul nostru este dispus astfel :

 –  40 de angajati specializati in Fit-Out , Gips-Carton si Amenajari Interioare.

 –  25 de angajati specializati in Structuri si Amenajari Exterioare.

Oferim suport pe toata durata proiectului, indiferent ca ne referim la etapa de proiectare sau la cea de construire efectiva. Specialistii nostri, organizati în echipe mixte, îsi asuma responsabilitatea pentru fiecare etapa a lucrarii asigurând succesul fiecarui proiect.

Managementul societatii noastre urmareste în mod constant cerintele si satisfactia clientilor pentru fiecare proiect. Societatea noastra ofera solutii în conformitate cu standardele nationale si internationale în vigoare. Se asigura riguros de respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate din domeniul constructiilor. Lucreaza în mod eficient cu arhitecti, structuristi, instalatori si urbanisti pentru proiecte de calitate si pentru protejarea mediului inconjurator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.