Ghidul Serviciilor
Bucate Savuroase, Servicii Catering - Bucuresti
inapoi la firma 7471 vizite
Poza Platouri Calde - Platouri Aperitive
Foto

 Platourile calde sunt ideale pentru petreceri la care doriti sa aveti invitati satisfacuti fara insa sa fie nevoie sa cheltuiti o gramada de timp liber pretios. Daca nu gasiti mai sus o varianta de platouri reci sa va satisfaca, folositi linkul de mai sus pentru a solicita o oferta personalizata de platouri care sa fie pe placul invitatilor dumeavoastra si care sa se incadreze in bugetul alocat.  

 

 Livrare Platouri Calde

      Comanda pentru platouri calde se poate face online oricand, cu o perioada minima de 24 ore in avans. Atunci cand comandati va rugam sa specificati data (avem comenzi si cu o saptamana in avans) si intervalul orar de livrare preferat: 11:00-14:00 | 14:00-17:00 | 17:00-20:00. Atunci cand este posibil incercam sa acomodam cerintele clientilor si pentru alte perioade de livrare. Livram platouri calde in Bucuresti (sector 1,2,3,4,5,6) si zonele limitrofe gratuit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.