Ghidul Serviciilor
Spontan Building, Constanta - Termoizolatii, Hidroizolatii, Alpinism Utilitar
inapoi la firma 776 vizite
Poza Hidroizolatii
Foto

Apa are abilitatea de a gasi repede orice slabiciune a unui acoperis, perete, fundatie sau alte structuri de beton. Orice fina crapatura se transforma in cateva luni intr-o cale sigura prin care umiditatea patrunde in subsoluri sau prin acoperisuri, facand pagube majore, reducand in acelasi timp, rezistenta betonului cu efecte greu de cuantificat  asupra rezistentei in timp a unei constructii.

Trebuie acordata o importanta deosebita realizarii unei hidroizolatii de calitate pentru a preveni sau a indeparta la timp riscurile la care o cladire sau orice alt timp de constructie din beton poate fi expusa.

Spontan Building ofera servicii de montare a membranelor bituminoase, una din cele mai bune solutii de hidroizolatie pentru acoperisuri, terase, subsoluri sau tuneluri.

Avem experienta in montarea oricaror tipuri de membrane bituminoase de tip folie sau lichide, cu armatura din fibra de sticla sau cu armatura din poliester, membrane bituminoase aditivate cu polimeri APP sau SBS.

De ce recomandam folosirea membranelor bituminoase?

Procesul de montare al membranelor bituminoase trebuie sa respecte o serie intreaga de reguli:

Compania noastra va ofera servicii complete de realizare a hidroizolatiilor cu ajutorul membranelor bituminoase sau a altor materiale potrivite, unde este cazul. Serviciile noastre presupun:

SISTEM DE HIDROIZOLATII DUBLU STRAT (recomandarea noastra)

  • Decopartarea hidroizolatiei vechi;
  • Pregatirea suprafetei consta in repararea fisurilor, rectificarea defectelor de panta, refacerea aerisirilor si reparatia gurilor de scurgere;
  • Amorsarea se utilizeaza o amorsa bitumisoasa pe baza de solventi ce asigura o priza buna a primului strat de membrana cu tratul suport;
  • Stratul 1 este o membrana bituminoasa SBS de 3 kg/mp avand armatura poliester;
  • Stratul 2 este o membrana bituminoasa SBS de 5 kg/mp avand tot armatura de poliester dar cu un invelis de potectie de ardezie(acesta are rol de protectie impotriva razelor U.V care sunt responsabile pentru imbatranirea membranelor in timp);
  • Montarea gurilor de scurgere si a parafrunzarelor;
  • Montare aerator sau se mai numesc deflector se recomanda montarea lor 1 la cel putin 100mp in varfurile de panta, ele au rol de evacuare a vaporilor de apa din structura terasei in timpul sezonului cald;
  • Verificarea hidroizolatiei prin inundare, se astupa gurile de scurgere dupa care se inunda terasa cu minim 7 cm apa pe suprafata totala a terasei timp de 72 de ore.
  • Penru acest tip de hidroizolatie se ofera o garantie de 15ani, cost estimativ material manopera 70lei/mp.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.