Ghidul Serviciilor
Irinel Gheorghe - Atelier Restaurare Mobila, Reconditionari Mobilier
inapoi la firma 7348 vizite
Poza Reconditionare fotolii si canapele
Foto

O parte foarte importanta a mobilierului dintr-o casa il reprezinta canapelele si fotoliile. Cu diverse forme si destinatii, canapelele si fotoliile au un istoric foarte bogat. In secolul XVII -lea, Phillip Stanhope 1694-1773 denumit si contele de Chesterfield, introducea in clasicism un model si un trend nou de canapea recunoscuta ca si inalta eleganta. Modelul Chesterfield este recunoscut ca unul ce aduce o schimbare in crearea si constructia de canapele din intreaga lume. Canapelele ce se regasesc la noi in portofoliu sunt reprezentative ca executie in ce priveste restaurarea dar si in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite.

Canapelele si fotoliile recreate de noi au cateva particularitati si anume ca toata partea de furnitura si zegras a fost pastrata iar arcurile rupte au fost inlocuite cu altele de acelasi tip. Fotoliilor in general le-am schimbat finisajul vechi dupa brate iar canapelelor schimbarea a fost integrala.

Canapelele si fotoliile reconditionate de noi le-am dat o viata noua cu materiale si accesorii italienesti.

Contactati acum! - Expert in reconditionari lemn, inginer ebenist Irinel Gheorghe - tel. 0744.315.844

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.