Se adreseaza Persoanelor responsabile cu supravegherea sigurantei si protectiei produselor, managerilor calitate, echipei de sigurata alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanti, tuturor partilor interesate interesate în identificarea vulnerabilitatilor din lantul alimentar. Obiective Cursul urmareste dobândirea de cunostinte si abilitati privind categoriile: Food Fraud Prezentarea principiilor Fraudei Alimentare (Food Fraud) si a practicilor incorecte
Tranzitia la IFS, vers. 7.Se adreseaza tuturor celor implicati în dezvoltarea, implementarea si gestionarea unui standard international pentru produsele alimentare
Auditor intern ISO 22000:2018 Auditor intern calitate si siguranta alimentului conform ISO 9001:2015-ISO 22000:2018 AUDITOR INTERN FSSC 22000, vers. 5.1. Auditor intern IFS, vers. 8 RSPO si UTZ- Certificarea lantului de furnizare responsabil Frauda alimentara în standardele industriei Cerinte HACCP Good Manufacturing Practice (GMP+) Cerinte de etichetare produse alimentare Cerinte de etichetare produse si substante chimice