Ghidul Serviciilor
Cabinet Veterinar Marco Vet
inapoi la firma 606 vizite
Poza Pet Grooming
Foto

Spalarea este un pas foarte important pentru ca dumneavoastra sa aveti un companion curat si sanatos. Dupa ce veti discuta cu medicul veterinar despre frecventa cu care trebuie spalat, puteti sa stabiliti un program de spalare.

 Aceasta procedura de cosmetica va ajuta cainele sa se obisnuiasca si sa perceapa spalarea ca pe o activitate placuta, care face parte din rutina lui.

 Majoritatea animalutelor trebuie spalate cel putin o data pe luna, dar spalarea lor saptamanala nu este in nici un caz daunatoare.

 Spalarea regulata ajuta la:– eliminarea parului in exces– reintinerirea pielii– eliminarea mirosurilor.

 Este bine ca spalarea sa fie insotita si de periere, astfel incat blana companionului dumneavoastra de companie sa fie frumoasa si sanatoasa.

 Ingrijirea si igiena este in stransa legatura cu starea de sanatate a companionului. Astfel, avand grija ca fiecare parte a corpului animalutului dumneavoastra sa fie curata, va asigurati si ca este sanatos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.