Ghidul Serviciilor
Cabinet Veterinar Marco Vet
inapoi la firma 606 vizite
Poza Pet Grooming
Foto

Cabinetul de cosmetica Marco Vet pune la dispozitia clientilor sai si serviciul de taiere a ghearelor animalelor de companie.

Ghearele prea lungi sunt predispuse la rupere, infectii, incarnare sau exfoliere si pot provoca dureri in timpul mersului. Daca vor creste prea mult, acestea pot cauza un stres inutil pentru labele cainelui dumneavoastra, fortand greutatea acestuia pe partea din spate a labei piciorului.

Ca regula generala, ghearele trebuie taiate in momentul in care observati:– ca ating podeaua atunci cand animalul sta in picioare– cafac zgomot in timp ce animalul merge pe suprafete dure.

In mod normal, ghearele ar trebui sa fie la nivelul pernutelor si orice este in plus trebuie taiat. Prin taierea ghearelor animalelor de companie va asigurati ca nu se va zgaria atunci cand se va scarpina si nu va putea sa strice mobilierul sau alte obiecte din casa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.