Ghidul Serviciilor
Cabinet Veterinar Marco Vet
inapoi la firma 606 vizite
Poza Pet Grooming
Foto

Marco Vet sta la dispozitia dumneavoastra si va asteapta in cabinetul de cosmetica pentru serviciul de tundere al blanii animalului de companie.

Daca a trecut prea mult timp intre perieri si animalul dumneavoastra are blana incalcita si plina de ghemotoace, este bine sa il duceti la tuns intr-un cabinet specializat in cosmetica si frizerie.

In general, cainii cu blana lunga trebuie tunsi o data sau de doua ori pe saptamana in functie de rasa, de rata de crestere a parului si de stilul tunsorii.

O blana incalcita poate provoca probleme dermatologice, pe care le poate ascunde pana cand va fi prea tarziu. De asemenea o blana tocita sau portiuni lipsite de blana pot fi semne ale unor probleme medicale, in acest caz este bine sa consultati un medic veterinar.

Intretinerea regulata va permite sa observati orice modificare in aspectul general al blanii si va ajuta sa depistati la timp eventualele probleme.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.