Ghidul Serviciilor
Cabinet Veterinar Marco Vet
inapoi la firma 606 vizite
Poza Pet Hotel–Pensiune
Foto

Pleci cu serviciul sau in vacanta? Fa-o fara griji!

Pentru ca stim cat de mult iti iubesti companionul, la MarcoVet – Spital Clinic Veterinar & Pet Hotel oferim conditii de 5* (10.000 mp de servicii veterinare: spital, laborator, serviciu de ambulanta, fizioterapie, cosmetica, cazare animalute, +30 medici veterinari si personal (profesionist, dedicat), farmacie, petshop), si cel mai important: o experienta placuta, confortabila, companionului dumneavoastra, pe intreaga perioada cat se va afla in incinta complexului.

 

MarcoVet ofera posibilitatea de cazare, in spatii special amenajate interiorare si exteriorare, individuale, linistite, care iti ofera certitudinea ca animalutul de companie, va fi fericit cat esti plecat(a), de asemenea ca va primi cea mai buna ingrijire si o atentie deosebita.

 

 

Pensiunea, alaturi de scoala de dresaj, dispun de un spatiu generos de 5000 mp si includ:– teren de plimbare– teren de dresaj– alei, toate echipate cu instalatie pentru nocturna sau piste agility.

 

Animalelor le sunt puse la dispozitie atat spatiul interior de cazare, cat si cel exterior, in aer liber.

 

Cainii sunt plimbati de trei ori pe zi intr-un spatiu cu gazon natural si dotat cu jucarii sau obstacole. Totodata, pisicilor le este destinat un spatiu inchis special de joaca. Pentru animale mici exista o incapere generoasa, dotata cu toate accesoriile necesare.

 

 

In spatiile de cazare este pastrata in permanenta o temperatura constanta care sa asigure sanatatea si confortul animalului dumneavoastra. In cazul in care acesta are nevoie de conditii speciale de temperatura si umiditate, se va pune la dispozitie un spatiu de cazare separat care sa corespunda acestor cerinte.

 Dimensiunea padocurilor variaza intre 3 si 11 metri patrati in functie de talia animalului dvs.

Pensiunea Interna

Se intinde pe o suprafata de 414 mp si este impartita in spatii distincte pentru:– caini de talie mare si medie: 30 locuri– caini de talie mica: 18 locuri– pisici: 24 locuri– animale mici (pasari, rozatoare, altele)

Pensiunea Externa

Se intinde pe o suprafata de 262 mp si dispune de 37 de locuri de cazare. Incaperile individualizate sunt impartite in spatiu de dormit cu incalzire atat in pardoseala, cat si in curte.Pensiunea Marco Vet va ofera posibilitatea sa va bucurati de un weekend prelungit fara sa va faceti probleme in privinta companionului dumneavoastra.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.