Atestarea documentelor de catre avocat:
Avocatul are dreptul de a redacta acte juridice cu atestarea identitatii partilor , a continutului si a datei acestor acte juridice.
Un act juridic semnat in fata avocatului, care poarta o incheiere , o rezolutie, o stampila sau un alt mijloc verificabil de atestare a identitatii partilor, a consimtamantului si a datei actului poate fi prezentat notarului spre autentificare de catre avocat.
Aceasta autentificare va putea avea loc fara a mai fi necesara prezenta partilor contractante in fata notarului.
Data certa- este data calendaristica care marcheaza momentul din care existenta unui inscris sub semnatura privata nu mai poate fi contestata de terti si care este considerata a fi pentru acestia adevarata data a inscrisului.
Supralegalizarea: este o procedura prin care statul ofera un plus de veridicitate documentelor emise pe teritoriul sau. Supralegalizarea este necesara atunci cand un cetatean roman se deplaseaza pe teritoriul altui stat si este nevoit sa faca dovada autenticitatii actelor necesare .
Apostilarea este o procedura simplificata a supralegalizarii si este valabila tuturor statelor member ale conventiei de la Haga.
Traduceri:
Prin colaborarea cu un birou specializat de traduceri, Cabinetul ofera traduceri in limbi de circulatie internationala.
De asemenea, prin grija Cabinetului pot fi legalizate traducerile documentelor respective.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.