Ghidul Serviciilor
Cabinet De Avocat Herescu Laura
inapoi la firma 279 vizite
Poza Drept civil si familie
Foto

 

Colaboarea dintre client ?i avocat se bazează pe comunicare. Comunicarea începe cu procedura prealabilă a consultan?ei. Consultan?a în dreptul civil cuprinde ( dar nu limiteaza) următoarele subdomenii: dreptul de proprietate, dezmembramintele proprietatii ( uz, uzufruct, servitute, posesie, accesiune ), obligatiile civile si raspunderile delictuale, succesiunile legale si testamentare, capacitatea de exercitiu si capacitatea de folosinta a persoanei, partaje etc.

De asemenea, subramura dreptului familiei care este tratata tot de codul civil actual. In acest subdomeniu intra divortul, stabilirea domiciliului minorilor, autoritatea parinteasca, partajul intre soti ori fosti soti, tutela, curatela. 

De asemenea, se ofera asistenta si/sau reprezentare in litigii indiferent de stadiul litigiului (fond, apel, recurs). 

Redactari actiuni principale, intampinari, cereri reconventionale, alte cereri incidente in proces, notificari prealabile actionarii in instanta, etc. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.