Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus.ro
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Aparatul de biorezonanta SCIO - QXCI
Foto

 Exista mai multe dispozitive care au la baza aceleasi principii de biorezonanta, cel mai complet dintre toate fiind SCIO. Acestedispozitive masoara parametrii electrici standard ai organismului, iar softul acestuia permite, in mai putin de o ora, evaluarea:

Pacientul este multumit deoarece isi cunoaste starea de sanatate in mod complet iar medicul este mai eficient in diagnosticare, deoarece stie clar ce investigatii suplimentare are de facut.

QXCI-SCIO poate identifica in organismul nostru:

Aparatul SCIO detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta. Acest lucru face ca SCIO sa fie unic. Cele mai multe dispozitive de masurare si sondaj doar masoara rezonanta. Frecventele de rezonanta trivectoriala (calculul matematic al relatiei dintre voltaj, amperaj, rezistenta) a substantelor sunt comparate cu frecventele de rezonanta trivectoriala ale pacientului. Acest lucru face ca SCIO sa fie cel mai bun dispozitiv de biorezonanta multifunctionala.

SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru procedurile practicate cu acest

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.