Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus.ro
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Ce presupune o sedinta de investigare?
Foto

Ce presupune o sedinta de investigare cu aparat de biorezonanta?

Inregistrarea nu necesita nicio conditie prealabila ( pacientul poate sa manance in orice moment inaintea inregistrarii, consumul de apa nu este obligatoriu, nu sunt necesare procedee evacuatorii, nu se folosesc substante de contrast ).

 

La finalul inregistrarii, pacientul va primi fisa investigatiilor ce contine concluziile legate de starea de sanatate actuala a organismului dar si predispozitiile, riscurile de imbolnavire. Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular, chiar celular. Aparatul de biorezonanta QXCI – SCIO detecteaza de la deficiente de vitamine, minerale, aminoacizi pana la virusi, paraziti, bacterii, fungi.

 

Consultatia cuprinde, pe langa scanarea cu aparatul de biorezonanta, si interpretarea informatiilor de catre un medic alaturi de recomandarea de sau tratamente. Singurele contraindicatii sunt perioada de graviditate si purtarea stimulatoarelor cardiace de tip PeaceMaker. In timpul scanarii, pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electromagnetic, monede sau obiecte din metal.

 

In cadrul unei sedinte de investigare se analizeaza urmatoarele sisteme si organe: aparat cardiovascular aparat respirator tub digestiv stomac duoden intestine ficat si vezica biliara pancreas rinichi si vezica urinara prostata uter si ovare glande mamare sistem osteo-articular sistem nervos sistem endocrin In cadrul investigatiei, pacientul va primi un CD cu imaginea energetica a corpului ( aura ) si pozitionarea chakrelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.