Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus.ro
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Despre aparatul de BIOREZONANTA
Foto

Biorezonanta este un fenomen biofizic care are loc in organismul nostru si care se refera la frecventele fundamentale de functionare celulara. Fenomenul este studiat in cadrul medicinii energetice sau mai precis in cadrul medicinii cuantice.

Timp de mai bine de un secol, mai multi cercetatori au incercat sa afle cum functioneaza energia in interiorul organismului uman si de asemenea sa o masoare sau chiar sa o vizualizeze. Primele studii raportate sunt inregistrate in 1897 dar abia in 1947, sotii Kirlian au descoperit rezistenta electrica a organismului. In 1974 Dr. Mandel, in clinicile sale din Germania, a studiat mai mult de 20.000 de pacienti, legand legand diagnosticul conventional de fotografii Kirlian, lui datorandu-se prima scara de citire in acest scop.

Primul dispozitiv de biorezonanta a fost creat si folosit de NASA pentru testarea starii de sanatate a participantilor la programul spatial. Dispozitivele construite pentru tratament au la baza emiterea si transmiterea catre organism de impulsuri electromagnetice care sa aduca membranele celulare ale organismului la frecvente de oscilatie cuprinse intre 1010 si 1011 Hz, frecvente proprii celulelor sanatoase. Astfel se poate optimiza actiunea tratamentelor medicamentoase, apifitoterapice sau homeopate.

Inca din 1897, Dr. Baraduc a incercat sa prinda "aura" pe placi fotografice. Apoi, R. Steiner, filozoful spiritualist care ne-a lasat medicina antropozofica, a dezvoltat o tehnica de cristalizare senzitiva care, prin analiza sangelui in urma cristalizarii intr-o solutie de clorura de fier, a permis indirect aprecierea starii functionale a organismului de la care s-a obtinut esantionul de sange.

In 1947 au urmat sotii Kirlian dupa numele carora a fost denumita o metoda care a aratat ca mediul bioogic asupra caruia se aplica un curent de foarte inalta tensiune si intensitate scazuta nu permite acestui curent sa treaca uniform. De atunci, foarte multi oameni de stiinta au incercat sa explice fenomenul electromagnetic al organismului viu. Dintre acestia, pentru a numi doar cativa, fac parte Y. Rocard, T. Moss, L.C. Vincent, E. Guille.

In zilele noastre, energia isi gaseste explicatia in medicina vestica prin intermediul neurofiziologiei. Energia este, de fapt, un curent electric care circula prin organism. Acest curent este produs de schimburile celulare care determina o diferenta in potentialul de membrana de ordinul a 60mV.

Lucrarile lui Popp au aratat existenta razelor laser la nivelul ADN in fiecare celula a organismului. Datorita incarcaturii electrice si radierii laser a ADN-ului sa, celula este atat receptor cat si emitator de unde electromagnetice, iar limbajul intercelular sub forma de unde electrice permite organismului sa se mentina intr-un echilibru si, astfel, intr-o stare buna de sanatate.

Coordonatorul acestui limbaj intercelular este creierul. Acesta actioneaza printr-un ocd electromagnetic si prin eliberare de substante chimice (hormoni si neuromediatori). Aparatul de biorezonanta inregistreaza aceste aceste circuite electrice (conductivitatea) si, astfel, monitorizeaza schimbul celular la nivelul intregului organism.

Prin aceasta permite:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.