Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus.ro
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Despre aparatul de BIOREZONANTA
Foto

Lurarile de cercetare in bielectronica ale lui L.C. Vincent au permis utilizarea unor tehnici de masurare a micro-curentilor biologici. Aceste tehnici au fost automatizate si computerizate de catre compania germana Med-Tronik si se bazeaza pe principiul "electrotitrarii".

Campul electric creat de un generator intre doi electrozi cutantati, alternativ anod apoi catod, induce polarizarea volumului biologic traversat de camp, fluxul de electroni transformandu-se in curent ionic.

Aplicand legea lui Ohm, sistemul poate apoi calcula cantitatea de ioni acizi (H+) si ioni bazici (HCOO-, acid performic) in diferitele tesuturi din zonele traversate. Procesele redox care regleaza permanent toate mecanismele celulare de echilibru membranal, schimburi ionice, activitate enzimatica, presiunea osmotica sau oncotica, rH2 si pH si, in final, campul electric uman. Acestea se supun unor legi si constrangeri. Bio-electronica lui Vincent permite analiza pH-ului, a potentialelor de rezistivitate si redox ale sangelui (rH2), ale urinei si salivei, precum si masurarea micro-curentilor biologici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.