Ghidul Serviciilor
Cabinet Lotus.ro
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Despre aparatul de BIOREZONANTA
Foto

In 1954 Dr. Reinhold Voll, un medic din Plochingen, a masurat prin electro-acupunctura (organometrul Voll) rezistenta organelor si sistemelor umane la trecerea unui curent continuu de 1,28V (se aplica un voltaj minimal intre 2 electrozi pentru a obtine trecerea curentului fara a modifica sistemele biologice). Au fost testate in acest fel cateva sute de pacienti. Lucrarile lui Voll au fost corelate si publicate in 1986 de catre Fritz Albert Popp, un expert de renume mondial de la Centrul de Biofizica din Kaiserslautern, Germania.

Voll a putut masura rezistenta organelor si sistemelor la oameni. Rezistenta se intindea intre 2 si 1000 Kohmi. Un individ sanatos, in echilibru homeostatic, avea valori de 100 Kohmi pe ramura de masurare, cu limite intre 140 si 94 Kohmi. Orice crestere a rezistentei indica un proces de hiporeactivitate sau hipofunctie, iar orice scadere a rezistentei indica fie un proces iritativ fie un proces inflamator sau intoxicatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.