Intervenția unui psiholog urmărește modificarea comportametelor nedorite sau dezadaptative resimtite de orice persoana activa, implicată in social. Cu siguranță, de foarte multe ori, stresul profesional, ritmul alert al vieții cotidiene, proiectele nefinalizate, așteptările uneori prea mari, lipsa de comunicare sau efortul continuu susținut vă coduce la perioade mai dificile în viața dvs., resimțind uneori aceste perioade ca fiind suprasolicitante, greu de depășit sau având deseori impresia că vă lipsesc resursele pentru a face față situației în care vă aflați în acel moment.
Ce insemană a apela la un specialist?
Cu siguranță nu înseamnă că ești incapabil. Contrar așteptărilor, în primul rând înseamnă a avea o atitudine matură față de propria persoană, a accepta că uneori situația prin care trecem ne modifică percepția asupra propriei persoane, asupra forței cu care putem aborda o situație de viață iar reacțiile noastre devin deseori dezadaptative sau generează disconfort.
A avea un consilier personal înseamnă a te cunoaște pe tine, a identifica modalități optime de a face față situației în care te afli sau a descoperii cu adevărat toate resursele tale personale.
Acestea sunt doar câteva din situațiile în care propria persoană încearcă să se adapteze iar resursele investite în redobândirea echilibrului sunt de cele mai multe ori epuizante.
-Anxietate & Atacuri de panica
-Fobii (ex. agorafobie, fobie sociala, fobii simple)
- Sindromul de oboseala cronica
-Depresie
-Tulburare obsesiv-compulsiva
- Probleme de alimentatie
- Probleme relationale si sexuale
- Probleme ale copiilor si adolescentilor
- Probleme generale de sanatate
- Durere cronica
- Furie
- Probleme datorate alcoolului si drogurilor
* Tulburare bipolara
* Tulburare de stress post-traumatica
* Tulburari de somn
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.