Ghidul Serviciilor
Cablero Steel Group, Iasi - Cabluri Si Accesorii Din Otel
inapoi la firma 1798 vizite
Poza Chingi polyester
Foto

Chingi de ridicare din polyester cu urechi de prindere sau circulare cu destinatie ridicare de sarcini. Domenii de utilizare a chigilor textile de ridicare: 1. Ridicari in medii cu umiditate mare, chiar apa marina, dar si grasimi, 2. Nu sufera modificari datorate umezelii, 3. Nu au deformari elastice semnificarive, 4. Greutate specifica mica, aproximativ 1,38 Kg/dm3: o chiga de 10 tone la 6 metri cantareste doar 20 kG, 5. Pot ridica sarcini de pana la 120 tone, 6. Sunt delicate cu suprafetele cu care vin in contact, 7. Totusi nu "suporta" muchiile ascutite, abrazive sau diametre mici de infasurare, aici intervin protectiile pentru chinga 8. Si multe altele...

Chingile de ridicare trebuie manipulate si intretinute numai de persoane competente si instruite. Nu utilizati chingile de ridicare daca: - sunt deteriorari care ar putea diminua siguranta in exploatare (rupturi, taieturi, uzura excesiva, deteriorari din cauza temperaturii etc.) ; - sunt rasucite, cutate sau innodate; - vin in contact cu margini/muchii ascutite, taioase fara masuri suplimentare de protectie (utilizarea de mansoane de protectie); - sunt lovite / strivite in timpul ridicarilor sau sunt strivite sub sarcina; - aveti incarcaturi asimetrice / dezechilibrate fara masuri suplimentare corespunzatoare; Atentie: - Respectati sarcinile maxime de lucru marcate si factorii de reducere (functie de modul de legare). - Este interzisă stationarea sub elementele de legare a sarcinii in timpul lucrului! - Unghiul de deschidere al urechii să nu depăşească 20° ! - A nu se utiliza in medii cu temperaturi mai mari de 100° Celsius sau mai mici de -40° Celsius. - A nu se folosi in medii alcaline, cu eteri, sau acizi concentrati; - Verificati zilnic aspectul si integritatea chingii pe toata lungime ai inclusiv ochiurile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.