Ghidul Serviciilor
Cadouri Corporate
inapoi la firma 165 vizite
Poza Plata si expeditie
Foto

Plata se face ramburs (direct la curier), prin credit card (la suma finala se adauga comisioanele bancare de 3%) sau prin transfer bancar. In cazul platii prin credit card sau transfer bancar, comanda va fi procesata dupa confirmarea platii.

 CADOURI CORPORATE  va depune toate eforturile pentru ca produsul comandat, sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la destinatar.

Expeditiile se fac pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.

Livrarea se face de luni pana vineri, intre orele 10.00-18.00. Daca in acest interval nu va aflati la adresa precizata, va rugam sa indicati noua locatie de livrare pentru a nu cauza intarzieri, deteriorari sau nelivrarea comenzii.

Taxele de transport nu sunt incluse si vor fi achitate direct catre transportator, la livrare sau in avans la achitarea comenzii (va rugam mentionati la cosul de cumparaturi - mesaj "includeti taxele de transport in factura").

Transportul este GRATUIT pentru comenzile expediate in Bucuresti, la o singura adresa si a caror valoare depaseste 800 RON.

Comenzile solicitate vineri se vor livra luni.

Comenzile vor fi livrate in Bucuresti in 48h, iar in restul oraselor in 72h; la solicitarea expresa, cadourile se pot livra in 24h in Bucuresti, respectiv 48h in tara.

Se vor lua in considerare, comenzi facute pentru ziua in curs doar comenzile plasate pana la orele 13.00. Dupa aceasta ora, comenzile vor fi prelucrate incepand cu ziua urmatoare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.