Ghidul Serviciilor
Caffe Online - Magazin Online Cafea Si Espressoare Bucuresti
inapoi la firma 280 vizite
Poza Espressoare
Foto

Espressor automat Saeco Idea Restyle Cappucino+ CADOU -  18.940,00 RON
 Saeco Idea Restyle Cappuccino este destinat barurilor, restaurantelor, cofetãriilor, hotelurilor si tuturor colectivitatilor ce doresc un serviciu eficace si rapid. IDEA este automatic, reuneste performante ridicate la dimensiuni reduse. Designul sau extrem de elaborat a fost conceput pentru a putea fi integrat în orice mediu. Fiecare operatiune, de la prepararea cafelei pânã la distribuirea de apã calda sau vapori este complet automatizatã (comenzile foarte simple permit obtinerea bãuturii dorite). Caracteristica principala a aparatului Idea Cappuccino o constituie cappuccinatorul integrat ce va ofera posibilitatea de a obtine simultan spuma de lapte pentru cappuccino si cafea. Aceasta caracteristica alaturi de display-ul digital si designul sau futuristic va asigura afacerii dumneavoastra clienti multumiti de fiecare data.

Tip cafetiera  Espresso Incorporabil Nu Rezervor cafea Da Capacitate rezervor de apa 1.7 l Putere 3300 W Functii   Duza pentru spumare Da Preparare ceai Da Preîncalzitor ceasca Nu Rasnita de cafea integrata Da Alte caracteristici   Display Da Presiune de vapori 20 bar
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.