Ghidul Serviciilor
Calitate 3D - Dezinfectie, Deratizare Si Dezinsectie
inapoi la firma 13 vizite
Poza Dezinsectie - deratizare sector comercial
Foto

În cazul afacerilor din domeniul alimentar, dezinsectia trebuie efectuata lunar si ori de câte ori este necesar în cazul aparitiei unui focar. Deratizarea se executa ori de câte ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni. Pentru societatile comerciale cu activitate în sectorul nonalimentar, dezinsectia si deratizarea se fac ori de câte ori este necesar, dar nu la intervale mai mari de 3, respectiv 6 luni.

Echipa noastra de profesionisti utilizeaza aparatura performanta, conceputa pentru fiecare tip de daunator. Folosim numai produse biocide profesionale (insecticide, raticide, dezinfectanti), autorizate si verificate în mod continuu de catre Ministerul Sanatatii si Comisia pentru Biocide, astfel garantam calitatea si eficienta serviciilor noastre.

Pentru noi, siguranta si sanatatea clientilor nostri sunt pe primul loc! Asadar, nu ezitati sa apelati la noi pentru a beneficia de solutii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie profesionale si fiabile, adaptate nevoilor dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.