Ghidul Serviciilor
Calor - Comercializare, Service Apometere, Contoare Bucuresti
inapoi la firma 1617 vizite
Poza Service arzatoare
Foto

Arzatoare FBR pe combustibil gazArzatoarele FBR pe combustibil gaz pot functiona la presiuni de 20, 300 mbar / 35, 150 mbar, in functie de tipul de combustibil gazos (gaze naturale/LPG). Arzatorul va fi obligatoriu alimentat cu o rampa de gaz dimensionata conform destinatiei utilizarii.Arzatoare FBR pe combustibil gaz acopera puteri termice de 11 - 9580 kW, in functie de model.

Arzatoare FBR pe combustibil lichidArzatoarele FBR pe combustibil lichid (greu sau usor) sunt dotate cu un servomotor electric care regleaza in permanenta o supapa de admisie a combustibilului. Arzatorul este echipat cu grup de filtrare a combustibilului lichid dimensionat in functie de utilizator.Arzatoarele FBR pe combustibil lichid greu (pacura) furnizeaza puteri termice de 34 - 5130 kW, in functie de model.Arzatoarele FBR pe combustibil lichid usor (motorina) asigura puteri termice de 12 - 10000 kW, in functie de model.

Arzatoare FBR pe combustibil mixtArzatoarele FBR pe combustibil mixt (gaze naturale/LPG si lichid greu/usor) pot functiona in cele doua moduri de lucru selectionate printr-un intrerupator manual. Arzatorul este echipat cu o rampa de gaz dimensionata in functie de destinatia utilizarii si cu grup de filtrare a combustibilului lichid.Presiune gaz/LPG: 20, 300 mbar / 35, 150 mbarArzatoarele FBR pe combustibil mixt furnizeaza puteri termice de 163 - 9580 kW, in functie de model.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.