Ghidul Serviciilor
Caminul De Seniori La Crispa
inapoi la firma 6957 vizite
Poza Serviciii de ingrijire
Foto
Foto
Foto
Personalul de ingrijire si servire pentru seniori lucreaza in regim orar 24 h/24 h este calificat, si are dragostea sufleteasca necesare ingrijirii lor oferind un abient familiar. Pentru linistea dumneavoastra va stam la dispozitie cu personal care deserveste centrul non-stop.
Acest personal calificat ofera servicii de igiena corporala, supravegheere, servicii de frizerie si de intretinere a toaletelor si camerelor.
Toate aceste facilitati au fost unite intr-un singur sistem de ingrijire si atentie pentru a face batranetea cat mai usoara si frumoasa.
  Chiar daca o vorba veche spune ca batranii dau in mintea copiilor, este totusi nevoie de o persoana experimentata pentru a-i ingrijii. Sa nu uitam ca tendintele sunt si ele invers proporionale. Un copil se transforma din neajutorat in independent, pe masura ce inainteaza in varsta, cand la o persoana in varstnica tendinta este spre involutie pana la neputinta totala.                                             Serviciii suplimentare:procurarea medicamentelor pentru seniorii centrului de catre unitate se face contra-cost.
- procurarea pampersului sau altor produse si obiecte tot contra-cost.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.