Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Sfanta Elena Pitesti
inapoi la firma 399 vizite
Poza Caminul Sfanta Elena Alzheimer Pitesti
Foto
Foto

Caminul ofera standarde europene atât la serviciile medicale, cât si la confortul oferit în spatiile de cazare.

Confortul caminului este oferit de un spatiu generos de 600 mp construiti, dispusi pe parter, într-o cladire care are toate dotarile necesare pentru a asigura un confort sporit persoanelor care apeleaza la serviciile noastre. Cazarea se face în camere cu 2, 3 si 4 paturi, fiecare camera dispunând de parchet, termopan, TV color conectat la televiziunea prin cablu. Confortul deosebit, îngrijirea oferita de personalul calificat, programele de terapie ocupationala, dar si de stimulare cognitiva – în concordanta cu cele mai noi metode de terapie specifica dementei – vor asigura pacientilor cele mai bune conditii pentru o viata demna, indiferent de stadiul de boala.

Ca si localizare, centrul se afla în imediata vecinatate a Parcului Trivale si a Manastirii Trivale, din Municipiul Pitesti. Pentru navigare catre centru nostrul puteti folosi Google Maps sau Waze.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.