Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Ema - Pantelimon
inapoi la firma 128 vizite
Poza Despre noi
Foto

Caminul de Batrâni EMA este mai mult decât un simplu azil sau camin pentru cei aflati în anii de aur – este o comunitate înfloritoare în care ne dorim ca fiecare membru sa se simta pretuit, iubit si în siguranta. 

Situat la doar 2 km de Bucuresti, în orasul Pantelimon complexul nostru este nou, amenajat modern si ofera numeroase facilitati care contribuie la bunastarea celor ce se afla în grija noastra. 

Credem ca fiecare poveste de viata merita sa fie pretuita. Ne dorim sa oferim seniorilor dragi din viata dumneavoastra un refugiu primitor si modern, unde sa îsi traiasca cu bucurie si în siguranta anii de aur. 

Prin facilitatile moderne, serviciile si asistenta oferita, împreuna cu atentia noastra la detalii, vrem sa fim parte din povestea celor pe îi avem în grija si sa cream amintiri pretioase în timp ce le oferim sprijinul si îngrijirea de care au atât de mare nevoie. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.