Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Ema - Pantelimon
inapoi la firma 128 vizite
Poza Supraveghere si ingrijire permanenta
Foto
Supraveghere si îngrijire permanenta: Asistenta medicala specializata 

Siguranta si bunastarea rezidentilor nostri sunt prioritatile noastre principale. Cu ajutorul personalului nostru format din infirmiere si asistente calificate în îngrijirea vârstnicilor, doctor, medic kinetoterapeut, dar si medic psiholog si psihiatru, avem posibilitatea de a le oferi celor cazati în Caminul de Batrâni EMA supraveghere si asistenta medicala ori de câte ori este nevoie. 

Ne ocupam de fiecare detaliu, de la efectuarea consultului medical de 2 ori pe saptamâna sau la nevoie, la administrarea eventualelor tratamente sau aplicarea unguentelor, pâna la îngrijirea corporala (igiena totala, tuns, manichiura), spalarea si  calcarea hainelor si sprijinul oferit la masa si în deplasare. În plus, dispunem si de un birou de asistenta sociala!

Ne mândrim cu personalul nostru deosebit de empatic, care se asigura întotdeauna ca fiecare rezident sa se simta ca un membru al familiei noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.