Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Sf Maria - Ilfov
inapoi la firma 8135 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Congregatia lui Isus, fostul Institutul Sfintei Fecioare Maria, cunoscut în Bucuresti si în împrejurimi ca Manastirea Sf. Agnes, a construit un edificiu special pentru îngrijirea persoanelor în vârsta si l-a dat în folosinta în septembrie 1997, prin înfiintarea Fundatiei Caminul de Batrâni Sf. Maria. Personalul fundatiei este constituit în majoritate din surori (maicute), specializate în diferite domenii de activitate, si ersonal laic cu care se colaboreaza cu profesionalism, în beneficiul vârstnicilor rezidenti în unitate.

Fiind un centru rezidential pentru persoane vârstnice, Caminul de Batrâni Sf. Maria are ca scop principal acordarea de servicii calitative pentru asigurarea nevoilor sociale asistatilor si cresterea calitatii vietii acestora.Prin misiunea sa, Fundatia Caminul de Batrâni Sf. Maria se angajeaza în lupta împotriva saraciei si a excluderii din structurile sociale, si pentru promovarea dezvoltarii umane si a dreptatii sociale.Pentru a realiza propria misiune, se urmareste sa se atinga urmatoarele obiective:

Asigurarea protectiei si îngrijirii batrânului pe o perioada nedeterminata, la un nivel corespunzator Standardelor minime specifice de calitate pentru centrele rezidentiale pentru persoanele vârstnice, conform Ordinului nr. 246 din 27 martie 2006 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.Asigurarea unei îngrijiri socio-medicale corespunzatoare, pentru o recuperare sociala si medicala cât mai buna, tinând cont de diagnostic si de particularitatile fiecarui caz în parte, conform planului individual de interventie si a fisei geriatrice socio-medicale.Mentinerea relatiilor cu familia de provenienta si cu ceilalti membrii ai comunitatii, pentru a evita izolarea vârstnicului.Prevenirea si tratarea sindromului de abandon, datorat schimbarii statutului vârstnicului în societate, prin serviciile personalului specializat – medici, psihoterapeut, asistenti medicali.Acordarea de asistenta paleativa si consiliere spirituala, pentru a ajuta beneficiarii sa traiasca cu seninatate si demnitate ultima etapa a vietii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.