Ghidul Serviciilor
Camin Persoane Varstnice Cibinium - Sibiu
inapoi la firma 40236 vizite
Poza Asistenta de zi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Caminul pentru persoane vârstnice Cibinium va ofera un spatiu special unde persoanele în vârsta sa fie aduse dimineata si unde sa îsi petreaca întreaga zi, desfasurånd împreuna diverse activitati care sa le alunge plictiseala. Totul sub supravegherea atenta a unui personal calificat, capabil sa rezolve într-un mod foarte competent orice neajuns. Batrånii ar urma ca seara sa fie transportati înapoi acasa la ei, fie de catre rude, fie de catre personalul centrului, a doua zi totul luåndu-se de la capat, dar cu alte activitati desfasurate în centru, pentru a se evita monotonia. Este, daca vreti, un fel de gradinita, doar ca în acest caz clientii nu mai sunt copiii, ci persoane în vârsta.

Activitatile recreative sunt la ordinea zilei în caminul pentru persoane vârstnice Cibinium: jocuri, concursuri, dar si diverse îndeletniciri practice (confectionarea de obiecte decorative, de exemplu).

Calitatea serviciilor oferite. Asistenta acordata clientilor este la cele mai înalte standarde de calitate. Pentru aceasta avem stabilite împreuna cu angajatii nostri obiective clare privind calitatea serviciului si sa le oferim controlul regulat, asa cum sunt resimtite de clientii nostri. Un avantaj major oferit clientilor nostri este asistenta medicala permanenta.

La caminul pentru persoane vârstnice Cibinium, mesele sunt cele mai importante momente ale zilei. Tariful lor este inclus în pretul platit la contractarea serviciului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.